tiistai 30. maaliskuuta 2010

Let me hear your balalaikas ringing out


Apua. Mun piti tehdä tosi hieno ja kattava kuvapäivitys Rozbratin taistosta ja paikasta yleensä, mutta totta kai netti alkoi pätkimään taas näin loppukuuta kohti ja kuvien lataaminen ei enää onnistu, videoista puhumattakaan! Pitäisi varmaan oikeasti perustaa Flickeriin tili, noita kuvia kun alkaa kertymään tänne blogiinkin ihan ylitarjonnaksi asti ja lisää on tulossa.

Tärkeintä on kai mainita, että Rozbrat zostaje, eli Rozbrat pysyy - viime viikolla käydyssä huutokaupassa ostajaa kiinteistöille ei löytynyt alennetusta hinnasta huolimatta. Tätä ehdittiin käydä juhlistamassa paikan päällä asti viime lauantaina, ja melkoista sukseehulinaa ilmassa kieltämättä leijui. Kirjoitan asiasta varmaan toiseen osoitteeseen, linkkailen tekstin tänne myöhemmin jos siltä tuntuu.



Asiasta antiikkiruukkuun, eli huomenna koittaa jälleen se päivä, kun raiteet kipinöi ja rinkka ratkeilee ylimääräisestä painosta (toivottavasti ei)! Junien penkit kuluvat ensi alkuun kahdeksaisen tuntia Krakovaan kulkien, ja heti perään seitsemisen tuntia Lviviin siirtyen. Sitten, kuuden aikaan torstaiaamuna lähtee - niin käsistä, kukkaroista kuin kalentereistakin tarkkaan rajattujen päivien merkeissä... Suunnitelmat lupailevat jo etukäteen aivan julkimieletöntä reissua, etenkin siinä tapauksessa, että säät suosii ja hermot kestää yöjunaa toisensa perään. Nyt jo täytyy mehustella, että yksi pikkunassikasta asti elätelty, erittäin kyseenalainen unelmani toteutuu varmuudella ensi lauantaina - vihjeenä voin sanoa, että viikonlopun jälkeen saatan hehkua pimeässä.






:)

Ei kommentteja: